Cutinol Plus Discipline

Kócos, rendezetlen hajra

Discipline

Makadámia olajjal és monoi olajjal dúsított göndörödés elleni program, amely a kócos, rakoncátlan, lázadó haj megszelídítésére, hidratálására és védelmére szolgál. Kisimítja, testet és volument ad a frizurának.

Taming Shampoo

pH 4,00 - 5,00

Kócos, rendezetlen hajra

A Makadámia olajjal és Monoi olajjal dúsított formula hatékonyan tisztít és láthatóan megszünteti a gubancosodást, miközben megszelídíti és hidratálja a hajat. Erősíti a hajszálakat, puhává és extrán fényessé varázsolja anélkül, hogy elnehezítené.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Taming mask

pH 3,00 - 4,00

Kócos, rendezetlen hajra

A Makadámia olajjal és Monoi olajjal gazdagított formulának köszönhetően erőteljes göndörödésgátló, antisztatikus és páramentesítő hatással rendelkezik. Táplálja a hajat és segíti a kifésülést. Megszelídíti a lázadó hajszálakat, lezárja és kisimítja a kutikulát, miközben puhává, simává és testessé varázsolja a hajkoronát. Simává, fényessé és ragyogóvá varázsolja a frizurát.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Heat protection spray

pH 2,00 - 3,00

Hővédő permet

A speciális termoaktív technológia a makadámia olajjal és a monoi olajjal együttműködve gyorsabban formázhatóvá teszi a hajat, és megvédi azt a hőtől és a hajvasaló illetve hajszárító által okozott mechanikai sérülésektől. Ideális megoldás a progresszív, sima, göndörödést gátló hatásért.

kiszerelés: 150 ml

GALÉRIA

Oldal megosztása

Menü bezárása