Cutinol Rebirth

Keratinos újjáépítés száraz, töredezett hajra

A keratin a hajszál fő alkotója, mely a haj merevségét adja. A környezeti tényezők, a folyamatos vegyszeres eljárások, a fizikai igénybevétel mind hozzájárulnak a haj roncsolódásához, így az fénytelenné, törékeny szerkezetűvé válik. A regeneráló összetevőkben alkalmazott keratin segít visszaállítani a haj egészséges állapotát.

Cutinol Rebirth Shampoo

Keratinos újjáépítés 1. lépés

A REBIRTH SAMPON a haj újjáépítésének első lépése. Gyengéden tisztít és előkészíti a fejbőrt és a hajat a következő lépésre.

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, oszlasd szét az egész fejbőrön. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. Törölközővel itasd fel a felesleges vizet, hogy a szérum hatékonyabban szívódjon fel a következő fázisban.

Cutinol Rebirth Serum

Keratinos újjáépítés 2. lépés

A REBIRTH SZÉRUM a haj feltöltődésének és újjáépítésének második lépése. A szérum behatol a hajszerkezetbe, feltölti és helyreállítja azt.

kiszerelés: 150 ml

Használat:

Alkalmazd a nedves, törölközőszáraz hajon. Oszlasd el a haj teljes hosszán és a hajvégeken. Masszírozd be és fésüld át a hajat, majd alaposan öblítsd le.

Cutinol Rebirth Mask

Keratinos újjáépítés 3. lépés

A REBIRTH MASZK az újjáépítés harmadik lépése. A maszk egy savasító kezelés, ami megszilárdítja a haj szerkezetét, tömöríti és megerősíti azt, ezért a hajszál vastagabb és fényesebb lesz.

kiszerelés: 200 ml, 500 ml

Használat:

Vidd fel a kívánt mennyiséget a hajra. Oszlasd el a haj teljes hosszán és a hajvégeken. Masszírozza a haj gyökereitől a hajvégek felé, ez is segíti a kutikula bezáródását. Fésüld át. Hagyd rajta 2-3 percig, majd öblítsd le.

NATURAL_TECH REBIRTH KOMPLEX:

1. KERATIN
A rendszer fő alkotója a keratin, ami a hajszerkezetbe beépülve életerővel tölti fel a sérült, töredezett hajszálakat.

2. AYURVÉDIKUS MIX
Természetes kivonatok keveréke, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat.
Olíva, szezám, Lawsonia inermis, Bacopa monnieri, Melia azadirachta

Nem tartalmaz:
  • SLES
  • EDTA
  • szinezék
  • parabének

GALÉRIA

Oldal megosztása

Menü bezárása