Cutinol

Utókezelés, lezárás, pH kiegyenlítés, színvédelem - festett hajra

A CUTINOL termékcsalád végtelenül finom kezeléseket nyújt a haj és a fejbőr problémáira.

A CUTINOL COLOR UP egy festés utáni termékcsalád azok számára, akik ragyogó színeket szeretnének az idő múlásával is. Különösen ajánlott kezelés a következő eljárások után: hajfestés, szőkítés, dauer, tartós kiegyenesítés. Speciális összetevőinek köszönhetően erősíti a hajszálakat, és hosszan tartó, ragyogóbb színt biztosít.

Utókezelés, lezárás, pH kiegyenlítés, színvédelem

Cutinol Color Up Shampoo

Festés, melírozás, szőkítés után használatos sampon. Hosszabban tartó hajszínt biztosít, valamit kiváló a hajszálak belső egyensúlyának helyreállítására dauer vagy tartós kiegyenesítés után.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, SLES, színezék

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, oszlasd szét az egész fejbőrön. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg.

Utókezelés, lezárás, pH kiegyenlítés, színvédelem

Cutinol Color Up Mask

Speciális kezelés festés után. Visszazárja a haj külső rétegeit, fényt ad a hajnak, hosszabban tartó színt biztosít. Festés, szőkítés, melírozás után használatos. Hatásai: kiegyenlíti a fejbőr pH értékét, semlegesíti az esetleges alkáli maradványokat, táplálja a hajat. A kezelés után a haj selymes és fényesebb lesz.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, PEG, színezék

kiszerelés: 200 ml, 500 ml

Használat:

Vidd fel a kívánt mennyiséget a megmosott, megtörölt hajra és oszlasd el annak teljes hosszán és a végeken. Fésüld át. Hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le.

NATURAL_TECH COLOR UP KOMPLEX:

1. OLIGOMINERAL BLEND
Nyomelemek komplex bázisa, többek között: szilícium, magnézium, réz, vas és cink.

2. KERATIN & UV SZŰRŐ
A keratin tartalom erősíti a hajszálakat, volument és testet ad neki. Az UV szűrő védi a hajat a nap és az időjárás hatásaitól.

3. AYURVEDICA MIX
Természetes kivonatok keveréke, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat.

GALÉRIA

Oldal megosztása

Menü bezárása