Cutinol

Keratinos újjáépítés száraz, töredezett hajra

A CUTINOL termékcsalád végtelenül finom kezeléseket nyújt a haj és a fejbőr problémáira.

A keratin a hajszál fő alkotója, mely a haj merevségét adja. A környezeti tényezők, a folyamatos vegyszeres eljárások, a fizikai igénybevétel mind hozzájárulnak a haj roncsolódásához, így az fénytelenné, törékeny szerkezetűvé válik. A regeneráló összetevőkben alkalmazott keratin segít visszaállítani a haj egészséges állapotát.

Keratinos újjáépítés 1. lépés

Cutinol Rebirth Shampoo

Cutinol, parabénmentes, EDTA mentes, PEG mentes, szinezék mentesA REBIRTH SAMPON a haj újjáépítésének első lépése. Gyengéden tisztít és előkészíti a fejbőrt és a hajat a következő lépésre.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, SLES, szinezék

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, oszlasd szét az egész fejbőrön. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. Törölközővel itasd fel a felesleges vizet, hogy a szérum hatékonyabban szívódjon fel a következő fázisban.

Keratinos újjáépítés 2. lépés

Cutinol Rebirth Serum

Cutinol, parabénmentes, EDTA mentes, PEG mentes, szinezék mentesA REBIRTH SZÉRUM a haj feltöltődésének és újjáépítésének második lépése. A szérum behatol a hajszerkezetbe, feltölti és helyreállítja azt. Szemmel láthatóan javítja a sérült haj megjelenését.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, PEG, szinezék

kiszerelés: 150 ml

Használat:

Alkalmazd a nedves, törölközőszáraz hajon. Oszlasd el a haj teljes hosszán és a hajvégeken. Masszírozd be és fésüld át a hajat, majd alaposan öblítsd le.

Keratinos újjáépítés 3. lépés

Cutinol Rebirth Mask

Cutinol, parabénmentes, EDTA mentes, PEG mentes, szinezék mentesA REBIRTH MASZK az újjáépítés harmadik lépése. A maszk egy savasító kezelés, ami megszilárdítja a haj szerkezetét, tömöríti és megerősíti azt, ezért a hajszál láthatóan vastagabb és fényesebb lesz. Újjáépíti a töredezett hajszálakat.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, PEG, szinezék

kiszerelés: 200 ml, 500 ml

Használat:

Vidd fel a kívánt mennyiséget a hajra. Oszlasd el a haj teljes hosszán és a hajvégeken. Masszírozza a haj gyökereitől a hajvégek felé, ez is segíti a kutikula bezáródását. Fésüld át. Hagyd rajta 2-3 percig, majd öblítsd le.

NATURAL_TECH REBIRTH KOMPLEX:

1. KERATIN
A rendszer fő alkotója a keratin, ami a hajszerkezetbe beépülve életerővel tölti fel a sérült, töredezett hajszálakat.

2. AYURVÉDIKUS MIX
Természetes kivonatok keveréke, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat.
Olíva, szezám, Lawsonia inermis, Bacopa monnieri, Melia azadirachta

GALÉRIA

Oldal megosztása

Menü bezárása