Perlacolor

Professzionális hajfesték

Alacsony ammóniatartalmú hajfesték

A Perlacolor professzionális hajfesték a magas pigment tartalomnak köszönhetően igen intenzív és hosszú élettartalmú színeket biztosít. Ősz haj fedése kiváló.

A Perlacolor professzionális hajfestékben található Aloe vera és monoi olaj védi és újrastrukturálja a hajat, míg a nagy tisztaságú pigmentek garantálják a ragyogást és az állandó, színhű végeredményt.

A Perlacolor professzionális hajfesték mindig egységes eredményt biztosít: tiszta és homogén szín a haj tövétől a végéig. A Perlacolor hajfestéket Oxy Cream-mel keverjük.

keverési arány:  1: 1
kiszerelés: 100 ml

TERMÉSZETES HATÓANYAGOK

  • Aloe vera – vitaminok, ásványi anyagok
  • Monoi olaj – táplál, újrastrukturál

HASZNÁLAT:

Első kezelés: Kezdd hátul, kb. 2 cm-re a fejbőrtől, tincsről tincsre haladva a haj teljes hosszán. Hagyd hatni 20 percig. Ezalatt készítsd elő a többi színt a haj tövéhez és alkalmazd. Hagyd hatni további 30 percig (összesen 50 perc).

Tőfestés: Kezdd a fej elülső részénél és haladj a nyak felé. Hagyd hatni 30 percig (szuperszőkék/superlightner esetén 40-50 perc).

Öblítés: Emulgeáld először víz hozzáadása nélkül, majd adj hozzá kis mennyiségű vizet. Öblítsd ki jól a festéket. Mosd meg a hajat Cutinol Color Up samponnal, majd kezeld Cutinol Color Up pH kiegyenlítő maszkkal. Ezt hagyd rajta néhány percig, majd öblítsd le.

GALÉRIA

Oldal megosztása

ALOE VERA
MONOI OLAJ
Menü bezárása