Ceriotti,

mindig egy lépéssel előbbre

Az olasz CERIOTTI több, mint 40 éve áll a szalonok szolgálatában. A vállalat saját gyártású elektromos készülékeket és komplett bútorcsaládokat kínál szépségszalonok részére. A márkanév a legjobb garancia, amit nyújthatunk a szakemberek számára, akik a mindennapi munkájukhoz a Ceriotti termékeit választják.

TERMÉKEK

Ózonos gőzbúra

Ceriotti X-Steam O2 Digital

Az X-STEAM O2 DIGITAL ózonos gőzbúra az egyik leghatékonyabb gőzbúra a világon. Hidratáltabb haj, tartósabb színek, rövidebb hatóidő. Használhatod hajfestés, szőkítés vagy egyéb szolgáltatások esetén!

Professzionális hajszárító

Ceriotti Evolution Bi 5000 Brushless Superleggero

Professzionális hajszárító fodrászok részére. A Ceriotti BiTM 5000 Brushless Superleggero ötvözi az innovatív TryoTM rendszert -fokozott légáramlás, ütésállóság, optimális tisztaság- a kompakt kialakítással, a pehelykönnyű súllyal, a könnyed kezelhetőséggel és sokoldalúsággal, így mindig a legjobb eredményt biztosítja.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Ci 5000

Professzionális hajszárító fodrászok részére. A Ci 5000 ötvözi az innovatív TryoTM rendszert -megnövelt légáramlás, ütésállóság, optimális tisztaság- a kompakt kialakítással és a kapcsolók elülső pozíciójával a kényelem érdekében. A tisztító nyílásnak köszönhetően eltávolíthatók a beszívott hajszálak.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Buran 3800

Ceramic & tourmaline

A legújabb generációnak megfelelő BURAN TOURMALINE 3800 hajszárító már most is a legkeresettebbek közé tartozik a csendes és nagy teljesítményű motornak, a továbbfejlesztett aerodinamikai áramlásnak és a vörös turmalin előnyeinek köszönhetően. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Neo

Professzionális hajszárító fodrászok részére. Letisztult forma, esztétikus megjelenés (matt fekete). Könnyű és sokoldalú hajszárító. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Wow

Professzionális hajszárító fodrászok részére. Modern és trendi, kimagasló műszaki paraméterekkel. A kis tömegnek és a jó kiegyensúlyozásnak köszönhetően kíméli a vállad és a karod a mindennapos munkád során. Kiváló hangszigetelés az optimális kényelem érdekében. Wow: a tökéletes eszköz minden frizurához.

Eszközkocsik

Az eszközkocsik a Ceriotti exkluzív NO-HAIR magas kerekeivel rendelkeznek, amelyek vékonyabbak, mint a normál kerekek és csökkentik a talajjal való érintkezést, így kevesebb hajszálat gyűjtenek össze, miközben tiszták és hatékonyak maradnak.

Oldal megosztása