Ceriotti,

mindig egy lépéssel előbbre

Az olasz CERIOTTI több, mint 40 éve áll a szalonok szolgálatában. A vállalat saját gyártású elektromos készülékeket és komplett bútorcsaládokat kínál szépségszalonok részére. A márkanév a legjobb garancia, amit nyújthatunk a szakemberek számára, akik a mindennapi munkájukhoz a Ceriotti termékeit választják.

TERMÉKEK

Ózonos gőzbúra

Ceriotti X-Steam O2 Digital

Az X-STEAM O2 DIGITAL ózonos gőzbúra az egyik leghatékonyabb gőzbúra a világon. Hidratáltabb haj, tartósabb színek, rövidebb hatóidő. Használhatod hajfestés, szőkítés vagy egyéb szolgáltatások esetén!

Professzionális hajszárító

Ceriotti Neo

Professzionális hajszárító fodrászok részére. Letisztult forma, esztétikus megjelenés (matt fekete). Könnyű és sokoldalú hajszárító. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Wow

Professzionális hajszárító fodrászok részére. Modern és trendi, kimagasló műszaki paraméterekkel. A kis tömegnek és a jó kiegyensúlyozásnak köszönhetően kíméli a vállad és a karod a mindennapos munkád során. Kiváló hangszigetelés az optimális kényelem érdekében. Wow: a tökéletes eszköz minden frizurához.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Buran 3800

Ceramic & tourmaline

A legújabb generációnak megfelelő BURAN TOURMALINE 3800 hajszárító már most is a legkeresettebbek közé tartozik a csendes és nagy teljesítményű motornak, a továbbfejlesztett aerodinamikai áramlásnak és a vörös turmalin előnyeinek köszönhetően. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.

Professzionális hajszárító

Ceriotti Ci 5000

Professzionális hajszárító fodrászok részére. A Ci 5000 ötvözi az innovatív TryoTM rendszert -megnövelt légáramlás, ütésállóság, optimális tisztaság- a kompakt kialakítással és a kapcsolók elülső pozíciójával a kényelem érdekében. A tisztító nyílásnak köszönhetően eltávolíthatók a beszívott hajszálak.

Eszközkocsik

Az eszközkocsik a Ceriotti exkluzív NO-HAIR magas kerekeivel rendelkeznek, amelyek vékonyabbak, mint a normál kerekek és csökkentik a talajjal való érintkezést, így kevesebb hajszálat gyűjtenek össze, miközben tiszták és hatékonyak maradnak.

Oldal megosztása

Menü bezárása