KELAN

Bajusz- és szakállápolás

Kelan

MASCULINE SPA - PROFESSIONAL

A bajusz és a szakáll a kortárs férfi stílusának kulcsfontosságú elemeivé váltak függetlenül a kortól, társadalmi osztálytól vagy az érdeklődési körtől. Csakúgy, mint a hajnak, az ápolt megjelenéshez az arcszőrzetnek is szüksége van megfelelő gondoskodásra. A KELAN termékcsalád otthoni használata lehetővé teszi, hogy minden nap élvezhesd a Barber Shop élményét.

A KELAN egy otthon is használható professzionális termékcsalád a szakáll és a bajusz ápolására.

Intelligens, egyszerű, gyorsan és könnyen használható termékek, melyek tökéletesen megfelelnek akár a szépen trimmelt szakállhoz, akár a hipster megjelenéshez.

A gyengéd, hatékony tisztítás eltávolítja a nemkívánt szagokat. Lágyítják és kondicionálják a durvább szőrzetet. A férfias illatú könnyű textúráknak köszönhetően használatuk érzéki élménnyé válik.

Dermatológiailag tesztelve.

Dermatologically_tested

Aktív összetevők:

SZANTÁLFA: A lágyító, hidratáló, nyugtató és frissítő tulajdonságoknak köszönhetően a szantálfaolaj hatékony megoldás a száraz bőr és a gyulladások kialakulásának megelőzésére. Az ayurvédikus gyógyászatban a szantálfa ismert az energizáló és anti-stressz tulajdonságairól.

Termékek:

Szakáll SAMPON

Beard shampoo

Leírás: Professzionális sampon, mely gyengéden és hatékonyan tisztít bármilyen hosszúságú szakállat és bajuszt. Eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyút, az elhalt hámsejteket, az izzadságot és az arcszőrzetben megtapadt ételmaradványokat. A tisztító bázis megszünteti a kellemetlen szagokat, mint például a cigarettafüstöt vagy az ételszagokat, anélkül, hogy veszélyeztetné az ajkak körüli terület hidrolipid egyensúlyát. Tisztaságot, felfrissülést és enyhe illatot hagy maga után.

Illat: Férfias, bársonyosan meleg

Textúra: Puha tapintású, gyengéd, fenséges habot hoz létre a kellemes, energizáló érzéki élményért.

Alkalmas: Minden típusú arcszőrzethez, a hosszú és vastag szakálltól a gondosan ápolt stílusig.

Eredmény: Tiszta, puha és felfrissített szakáll és bajusz az egész napos kényelem érdekében.

Szakmai tipp: A szakáll és bajusz mindennapos lemosására ajánljuk, valamint a Kelan Masculine SPA balzsammal és olajjal végzett kezelések előtt.

kiszerelés: 100 ml

HASZNÁLAT:

Masszírozd be a nedves szakállba, amíg puha, illatos habot nem kapsz. Alaposan öblítsd le.

Szakáll balzsam

Beard balm

Leírás: Tápláló és hidratáló, professzionális barber kondicionáló. Lágyabbá teszi a durva, viszkető és bozontos szőrzetet.

Illat: Férfias, érzéki, luxus és aromás faillatokkal

Textúra: Könnyű és krémes, gyorsan beszívódó folyadék

Alkalmas: Minden típusú arcszőrzethez, a hosszú és vastag szakálltól a gondosan ápolt stílusig.

Eredmény: Puha, megszelídített és felfrissített szakáll és bajusz. Kellemesen megnyugtatja az arcot.

Szakmai tipp:

A KELAN szakállbalzsam rendszeres használatával a szakáll különösen könnyen kefélhető vagy fésülhető.

kiszerelés: 60 ml

HASZNÁLAT:

  • Nedves szakállra – Napi kondicionáló hatás: samponozás után vidd fel, hagyd hatni egy percig, majd öblítsd le. Ha megszáradt, formázd meg a szakállat olajjal vagy vax-szal (a puha, vésett és ragyogó megjelenés érdekében).
  • Száraz szakállra – Lágyításra és hidratálásra: vidd fel tiszta, száraz szakállra. Masszírozd be a terméket, amíg teljesen fel nem szívódik, és ne öblítsd le (az ápolt, természetes megjelenés érdekében)

Szakáll olaj

Beard oil

Leírás:

Tápláló, bőrpuhító és védőhatású olaj, mely megszelídíti a durva szakállszőrzetet, így puhává és simává teszi. Megkönnyíti a szőrzet kikefélését vagy kifésülését anélkül, hogy elnehezítené a szakállt.

Illat: Férfias, érzéki, luxus és aromás faillatokkal

Textúra: Könnyű, selymes száraz olaj

Alkalmas: Különösen alkalmas hosszú és vastag „hipster” szakállhoz, a selymes hatás érdekében, amely nem tűnik zsírosnak; laza, könnyed, letisztult megjelenés.

Eredmény: Puha, ragyogó és kontrollált szakáll és bajusz.

Szakmai tipp:

Vidd fel a Kelan szakállsampon és balzsam után, hogy extra puhaságot érj el. A Kelan szakállolaj mindennapos használata felveszi a harcot a szakállban és a bajuszban kialakuló kellemetlen szagok ellen.

kiszerelés: 60 ml

HASZNÁLAT:

Tegyél néhány csepp olajat a kezedbe, és masszírozd be a tiszta, száraz szakállba és bajuszba. Kezdd a tövénél, haladj a vége felé. Ezen a ponton használhatsz ecsetet, hogy egyenletesebben oszlassa el a terméket, ha szükséges. Ne öblítsd le.

GALÉRIA

Oldal megosztása