BLONDYE

A szőke végtelen árnyalata

Blondye

A Blondye segítségével mostantól bármilyen szőke színt elkészíthetsz, különös tekintettel a hideg szőke és a hamuszürke árnyalatokra. A BLONDYE az Oyster Cosmetics legújabb termék rendszere.

Pasztel és fémes árnyalatok akár a különböző melírozási eljárásokhoz, akár teljes színezéshez.

Új eszközök, melyek utat engednek a professzionális kreativitásnak. Csökkentik a szolgáltatásra fordított időt, mindezt biztonság és megbízhatóság mellett, ahogy azt már megszokhatták, akik az Oyster Cosmetics termékeit választják.

Prospektus letöltése (.pdf)

Termékek:

9 árnyalat világosítás

Blondye Deco 9

Hogyan érhetjük el a tökéletes világosítást?

BLONDYE 9 a sorozat kulcsterméke egy elképesztően progresszív, 9 árnyalat világosítására képes szőkítőpor. Hatékonysága mellett kíméli a haj szerkezetét, mely a kezelés után puha, fényes, rugalmas és hidratált marad. A szagtalan, sárgulás-ellenes hatású lila por hatékonyan alkalmazható részleges világosításhoz, szabadkézi és fóliás technikákhoz, valamint teljes szőkítéshez egyaránt.

tonizáló

Blondye Toner

A BLONDYE by Perlacolor tonizálók a BLONDYE nélkülözhetetlen eszközei.

BLONDYE by Perlacolor rendkívül hűvös szőke és számos más divatárnyalata segít az elképesztő pasztellhatások elérésében. A teljes palettára vonatkozó javaslat kiegészíti a választékot és tippeket ad az árnyalatok kombinált használatához. Engedd szabadjára kreativitásod!

sampon és maszk sárgulás ellen

Blondye anti-yellow Shampoo & Mask

A BLONDYE sorozat tartalmaz egy szőkítés után használatos, sárgulás elleni sampont és maszkot lila pigmentekkel.

Mindkettőt úgy tervezték, hogy hideg szőke színt hozzanak létre a narancsos pigmentek semlegesítésével. Ideális megoldás szőkítés és a különböző melírtechnikák alkalmazása során, illetve ragyogóbbá varázsolhatjuk a fakó, természetes ősz hajszálakat is.

GALÉRIA

Oldal megosztása