Cutinol Scalp No Gravity

Hajhullás ellen, gyenge és ritkuló hajra

No Gravity

A No Gravity energizáló és élénkítő terápia hatóanyagai a szőrtüszőkbe hatolva jótékony hatást fejtenek ki a haj növekedésére. A benne lévő Glycomplex-nek és vitaminkeveréknek köszönhetően segít életre kelteni az elvékonyodott, ritkuló hajat.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelve
  • SLS-, SLES- és ásványiolaj mentes összetevők
  • Finom és friss illatok
  • Tudomány és professzionális eredmény

Vitaminok

A termékcsalád vitaminkeveréket (B5, B6, F, PP provitamin) tartalmaz, amely serkenti a hajképződést és a regenerációt, valamint újrastrukturáló hatású.

Glycomplex

Poliszacharid, amely kulcsfontosságú szerepet játszik számos szövetben tartalék szénhidrátként, a glikogén természetesen van jelen az emberi szőrtüszőkben. A Glycomplex támogatja a szőrtüszők intenzív energiaszükségletét a hajnövekedési fázisban, és segít serkenteni a hajnövekedést. Alkalmas a vékony, száraz, devitalizált hajjal kapcsolatos problémák kezelésére.

Hajhullás ellen, gyenge és ritkuló hajra

No Gravity Shampoo

A No Gravity sampon gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, miközben energizáló és élénkítő hatóanyagai a szőrtüszőkbe hatolva jótékony hatást fejtenek ki a haj növekedésére. A benne lévő Glycomplex-nek és vitaminkeveréknek köszönhetően segít életre kelteni az elvékonyodott, ritkuló hajszálakat.

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Vidd fel a nedves hajra, masszírozd be, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. Törölközővel itasd fel a felesleges vizet, hogy a szérum hatékonyabban szívódjon fel a következő lépésben.

Hajhullás ellen, gyenge és ritkuló hajra

No Gravity Serum

Hajhullás elleni szérum elvékonyodott, gyenge, ritkuló hajra. Glycomplex-szel és vitaminokkal dúsított, specifikus aktív összetevők komplexe, amely erősíti a hajhagymát és javítja a hajrögzítő rendszert, élénkíti a fejbőrt és erőteljes regeneráló hatással rendelkezik.

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Használat előtt rázd fel az ampulla tartalmát. Törd le az ampulla tetejét és tedd rá az applikátort. Mosd meg a hajat CUTINOL NO GRAVITY samponnal, majd itasd fel a vizet egy törölközővel. Soronként oszlasd el a fejbőrön a szérumot, majd enyhén masszírozd be. Ne öblítsd le. Használd kúra szerűen heti 1-2 alkalommal 6 héten keresztül. Ismételd meg a kezelést évente kétszer évszakváltáskor.

GALÉRIA

Oldal megosztása