Cutinol Scalp Sensitive

Érzékeny és irritált fejbőrre

Sensitive

A Sensitive vonal nyugtatja a fejbőrt, csillapítja az irritációt és enyhíti az esetleges szúró, viszkető érzést. Glycomplex-szel, Sensicalm-mal és rizsolajjal gazdagítva az érzékeny, irritált fejbőr nyugtatásáért.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelve
  • SLS-, SLES- és ásványiolaj mentes összetevők
  • Finom és friss illatok
  • Tudomány és professzionális eredmény

Glycomplex

Poliszacharid, amely kulcsfontosságú szerepet játszik számos szövetben tartalék szénhidrátként, a glikogén természetesen van jelen az emberi szőrtüszőkben. A Glycomplex támogatja a szőrtüszők intenzív energiaszükségletét a hajnövekedési fázisban, és segít serkenteni a hajnövekedést. Alkalmas a vékony, száraz, devitalizált hajjal kapcsolatos problémák kezelésére.

Sensicalm

Funkcionális hatóanyag, amely jelentősen csökkenti a bizsergést és az esetleges szúró, viszkető érzést. Csillapítja a bőrreakciókat és csökkenti annak érzékenységét.

Rizsolaj

Az olaj- és linolsavban, valamint palmitinsavakban gazdag rizsolaj nyugtató, bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Nyugtatás - Érzékeny, irritált és viszkető fejbőrre

Sensitive Shampoo

Nyugtató sampon érzékeny fejbőrre. Glycomplex-szel, Sensicalm-mal és rizsolajjal dúsítva csillapítja az irritációt és enyhíti a csípés érzését. Kiegyensúlyozott pH-értékének köszönhetően nyugtatja a fejbőrt.

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, masszírozd be, majd öblítsd le. Vigyél fel újabb mennyiséget és hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le.

GALÉRIA

Oldal megosztása