Sublime Shampoo & Cream

Professzionális alapkezelés, kibővített back bar

Mindennapos használatra ajánlott gyengéd samponok (pH 5.5) hajbalzsam és maszkok, melyek táplálják és helyreállítják a hajszálak szerkezetét, a selymes textúrának köszönhetően pedig simává és könnyen fésülhetővé teszik a hajat.

Termékek:

professzionális sampon és balzsam

mindennapos használatra - szőlő kivonattal

Everyday shampoo & Conditioner

Minden hajtípusra ajánlott gyengéd sampon és balzsam. Vitaminokban gazdag szőlőkivonattal készült, védő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A gyengéd, gyakori használatra alkalmas formula nem irritálja a fejbőrt és tisztán tartja a hajat anélkül, hogy azt elnehezítené. Gyengéden tisztítja és puhává, ragyogóvá teszi a hajat. Illata intenzív és gyümölcsös.

Sampon: 1000 ml, 5L
Balzsam: 1000 ml, 5L

Hidratáló sampon és maszk - tejjel

Hydrating shampoo & Cream

Minden hajtípusra ajánlott gyengéd sampon és maszk. Megtisztítja, hidratálja és gyengéden ápolja a fejbőrt. A tej aktív összetevői segítik a fejbőr védelmét a szép, selymes hajért.

Sampon: 1000 ml
Maszk: 1000 ml

Védő sampon és maszk festett hajra - kókusszal

Protective shampoo & Cream

Védő sampon és maszk kókusszal. Száraz, vízhiányos, festett hajra ajánlott kezelés. Fokozza a haj selymességét és fényét. A kókusznak köszönhetően illatosabbá és ragyogóbbá teszi a hajat.

Sampon: 1000 ml, 5l
Maszk: 1000 ml

Revitalizáló, haj erősítő sampon és maszk - citrussal

Restructuring shampoo & Cream

Revitalizáló, haj erősítő sampon és maszk citrussal. Életre kelti a fáradt, töredezett hajat. A mandarin antioxidáns tulajdonságai mellett a narancs és a citrom vibrálóvá és fényessé teszi a hajat.

Sampon: 1000 ml, 5l
Maszk: 1000 ml

Újrastrukturáló, kifésülő sampon és maszk - olívaolajjal

Restructuring and detangling shampoo & Cream

Újrastrukturáló, kifésülő sampon és maszk olívaolajjal. A kifésülést könnyítő kezelés. Az olívaolajnak köszönhetően táplálja és puhítja a hajat.

Sampon: 1000 ml, 5l
Maszk: 1000 ml

Tápláló, selymesítő sampon és maszk - mézzel

Nourishing and silky shampoo & Cream

Tápláló, selymesítő sampon és maszk mézzel.
Száraz, fénytelen hajra ajánlott kezelés. Mézzel dúsított formulájának köszönhetően a haj élénkebbé, lággyá és fényessé válik.

Sampon: 1000 ml, 5l
Maszk: 1000 ml

Méregtelenítő sampon és maszk - fokhagyma kivonattal

Detox shampoo & Cream

Méregtelenítő alapkezelés roncsolt, vegyszerrel kezelt hajra. Eltávolítja a fejbőr és a haj szennyeződéseit. A fokhagyma jól ismert erősítő tulajdonságainak köszönhetően segít visszaállítani a roncsolt haj vitalitását. Kellemes, semleges elfedő illat.

Sampon: 1000 ml
Maszk: 1000 ml

HASZNÁLAT:

Sampon: oszlasd el nedves hajon, masszírozd be, majd alaposan öblítsd ki a hajból. Ismételd meg a műveletet, ha szükséges.
Maszk: vidd fel a megmosott, nedves hajra. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

GALÉRIA

Oldal megosztása