Cutinol Plus Curly

Kontroll - hullámos és göndör hajra

Curly

Elasztinnal és jojoba olajjal dúsított program, amely hidratálja, megszelídíti és határozottabbá teszi a fürtöket. Felfrissíti és újjáéleszti a göndör, hullámos és dauerolt hajat. Gátolja a gubancosodást, elsimítja a szálkákat és puhává, fényessé teszi a tincseket.

Cutinol Plus Curly line

Hydrating Shampoo

pH 4,50 - 5,50

Göndör, lázadó, rakoncátlan hajra

Az elasztinnal és jojoba olajjal gazdagított formula hatékonyan tisztít és hidratál, megszelídíti a loknikat, puhává és rugalmassá varázsolja a fürtöket. Revitalizál, rugalmassá és ragyogóvá teszi a hajat.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Használat:

Vidd fel a nedves hajra. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg.

Hydrating Mask

pH 4,00 - 5,00

Göndör, lázadó, rakoncátlan hajra

Az elasztinnal és jojoba olajjal gazdagított formula segít a kifésülésben és hatékonyan táplálja és hidratálja a száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené. Kisimítja és lezárja a kutikulát, gátolja a gubancosodást, puha, rugalmas és ragyogó fürtöket biztosít. Könnyed megjelenés.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Használat:

Vidd fel a kívánt mennyiséget a megmosott, megtörölt hajra és oszlasd el annak teljes hosszán és a végeken. Fésüld át. Hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le.

Curl reviving cream

pH 4,50 - 5,50

Göndör, lázadó, rakoncátlan hajra

Az elasztinnal és jojoba olajjal gazdagított formula segít meghatározni, formálni és megszelídíteni a göndör hajat. Puhává, ragyogóvá és pehelykönnyűvé varázsolja a tincseket. Memóriahatással támogatja, formálja és növeli a hullámok rugalmasságát.

kiszerelés: 200 ml

Ismerd meg a teljes CUTINOL PLUS hajápoló sorozatot

  • SLS/SLE, ÁSVÁNYI OLAJ ÉS
    EDTA MENTES
  • PROFESSZIONÁLIS FILOZÓFIA
    specifikus használati protokoll

GALÉRIA

Oldal megosztása