Cutinol Plus Discipline

Egyenes, kócolódó hajra

Discipline

Makadámia olajjal és monoi olajjal a sima, egyenes hajért. A Discipline egy göndörödés elleni program, amely a kócos, rakoncátlan, lázadó haj megszelídítésére, hidratálására és védelmére szolgál. Kisimítja a hajszálakat, gátolja a szálkásodást, testet és volument ad a frizurának. Azonnali és látványos végeredmény.

Cutinol Plus Discipline line

Taming Shampoo

pH 4,00 - 5,00

Simító sampon egyenes, kócolódó hajra

A Makadámia olajjal és Monoi olajjal dúsított formula hatékonyan tisztít és láthatóan megszünteti a gubancosodást, miközben megszelídíti és hidratálja a hajat. Erősíti a hajszálakat, puhává és extrán fényessé varázsolja anélkül, hogy elnehezítené.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Taming mask

pH 3,00 - 4,00

Simító maszk egyenes, kócolódó hajra

A Makadámia olajjal és Monoi olajjal gazdagított formulának köszönhetően erőteljes göndörödésgátló, antisztatikus és páramentesítő hatással rendelkezik. Táplálja a hajat és segíti a kifésülést. Megszelídíti a lázadó hajszálakat, lezárja és kisimítja a kutikulát, miközben puhává, simává és testessé varázsolja a hajkoronát. Simává, fényessé és ragyogóvá varázsolja a frizurát.

kiszerelés: 250 ml, 1000 ml

Heat protection spray

pH 2,00 - 3,00

Simító hatású hővédő permet hajszárításhoz és hajvasaláshoz

Hajvasalást könnyítő kisimító spray. A speciális termoaktív technológia a makadámia olajjal és a monoi olajjal együttműködve gyorsabban formázhatóvá teszi a hajat, és megvédi azt a hőtől és a hajvasaló illetve hajszárító által okozott mechanikai sérülésektől. Ideális megoldás a progresszív, sima, göndörödést gátló hatásért.

kiszerelés: 150 ml

Ismerd meg a teljes CUTINOL PLUS hajápoló sorozatot

  • SLS/SLE, ÁSVÁNYI OLAJ ÉS
    EDTA MENTES
  • PROFESSZIONÁLIS FILOZÓFIA
    specifikus használati protokoll

GALÉRIA

Oldal megosztása