Perlacolor Purity

Ammónia mentes, PPD mentes, Rezorcinol mentes tartós hajfesték

Perlacolor Purity

A Perlacolor Purity professzionális hajfesték különlegessége, hogy összetevőiben nincs ammónia, rezorcin és parafenilén-diamin.

A Perlacolor Purity az Oyster Professional hajfestéke, mely fokozza a haj színhatását, miközben tiszteletben tartja annak természetét.

A Perlacolor Purity hajfesték összetevőinek alapja egy olyan átfogó technológia, amely három -fehér, piros és zöld- tea antioxidáns és védelmező tulajdonságait használja fel.

A Perlacolor Purity hajfesték egy gyengéd termék mindazok számára, akik szeretik a finom színeket, a természetesen hangsúlyozott tincseket és a kényeztető érzést az eljárás során.

A Perlacolor Purity hajfestéket Oxy Cream-mel keverjük.

Színskála megtekintése

keverési arány:  1: 1
kiszerelés: 100 ml

HASZNÁLAT:

Első kezelés: Kezdd hátul, kb. 2 cm-re a fejbőrtől, tincsről tincsre haladva a haj teljes hosszán. Hagyd hatni 20 percig. Ezalatt készítsd elő a többi színt a haj tövéhez és alkalmazd. Hagyd hatni további 30 percig (összesen 50 perc).

Tőfestés: Kezdd a fej elülső részénél és haladj a nyak felé. Hagyd hatni 40-45 percig.

Öblítés: Emulgeáld először víz hozzáadása nélkül, majd adj hozzá kis mennyiségű vizet. Öblítsd ki jól a festéket. Mosd meg a hajat Cutinol Color Up samponnal, majd kezeld Cutinol Color Up pH kiegyenlítő maszkkal. Hagyd rajta néhány percig, majd öblítsd le.

GALÉRIA

Oldal megosztása