Perlonda

Tartós hullám, lúgos pH

Perlonda dauervíz

Határozott, lágy és flexibilis fürtökhöz.

Három féle változat hajtípustól függően:
  • Természetes, erős haj – erős (1)
  • Természetes haj – normál (2)
  • Igénybevett haj – gyenge (3)
  • Rögzítő folyadék (N)
kiszerelés: 1000 ml

HASZNÁLAT:

Előkészítés:

Mosd meg a hajat Cutinol Color Up samponnal. Ezután öblítsd le majd törölközővel itasd fel a vizet.

A csavarók alkalmazása:

Tekerd fel a csavarókat a kívánt végeredménynek megfelelő irányba. Használj védőkesztyűt. Mérj ki 100ml PERLONDA dauervizet. A tarkónál kezd a dauervíz felhordását. Távolítsd el a felesleges folyadékot. Időről időre végezzük el a hajcsavaró-tesztet (különösen a hatóidő első 5 perce után), hogy megszakíthassuk a folyamatot a megfelelő időben. Figyelem: ne használj hőforrást.

Hatóidő:

PERLONDA 1:   10-20 perc
PERLONDA 2:   10-15 perc
PERLONDA 3:   5-10 perc

Fixálás:

A hatóidő végén bőségesen öblítsd le a hajat a langyos vízzel. Óvatosan töröld szárazra a hajat. Mérj ki 100ml PERLONDAFIX-et egy nemfémes tálkába. Egyenletesen oszlasd el a FIXÁLÓ FOLYADÉK 2/3-át. Hagyjuk hatni 2-3 percig. Tekerd le óvatosan a csavarókat és vidd fel a maradék fixálót. Óvatosan masszírozd be. Hagyd rajta további 3 percig. Ezután gondosan öblítsd ki a hajat langyos vízzel.

Utókezelés:

Samponozd be finoman a hajat: ajánlott a Cutinol Color Up sampon használata. Öblítsd le. Lágy és fényes fürtöket kapunk a Cutinol Color Up maszk alkalmazásával, amely segít lezárni a kutikulát. Használd a maszkot törölköző-száraz hajon, hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le alaposan. Szárítsd meg a hajat.

Otthoni gondozás:

A végeredmény fenntartásához nagymértékben hozzájárul az otthoni hajápolás. A haj selymességének, rugalmasságának megőrzéséhez és hogy elkerüld a gubancosodást, használd a Cutinol Curly sampont és maszkot, melyet kifejezetten a göndör haj ápolására fejlesztettek ki.

GALÉRIA

Oldal megosztása