Lisse System

Tartós hajkiegyenesítő rendszer

Professzionális, tartós hajkiegyenesítő rendszer a rendkívül egyenes hajért, amíg az le nem nő. Óvja a haj szerkezetét, megőrzi természetes nedvességtartalmát.

kiszerelés: 100 ml + 100 ml

HASZNÁLAT:

1, Ha szükséges, gyengéden mossa meg a hajat a fejbőr dörzsölése nélkül, hogy eltávolítsa az esetleges wax, gél, hajlakk stb. maradványokat.

2, Szárítsd meg a hajat hajszárító és kefe segítségével a kívánt stílusnak megfelelően.

3, A kiegyenesítő krém alkalmazása: A tarkótól előrefelé haladva válaszd szét a hajat vékony tincsekre. Egyenletesen vidd fel a terméket ecsettel, és fontos, hogy hagyj ki fél centiméter távolságot a fejbőrtől. Húzz ki minden tincset fésű segítségével, de ügyelj, hogy ne húzd le az egyenesítő krémet a hajról és a szálakat minden lépésnél tartsd feszesen. Alternatív megoldásként használhatsz a haj egyenesen tartásához rétegenként plasztik lapot vagy melír-papírt.

MEGJ.: Olyan hajon, amit már kezeltek tartós egyenesítő krémmel, ne használd a terméket közvetlenül a hajvégekre és a teljes hosszra. Amennyiben mégis szükséges, legfeljebb 5 perccel a végső öblítés előtt.

4, Hatóidő

Természetes, göndör vagy erősen hullámos haj: 15-30 perc
Természetes vékonyszálú és törékeny haj: 10-15 perc
Festett, erős és ellenálló haj maximum 20 vol oxidálószerrel kezelve: nedves hajon, 5-10 perc

Folyamatos ellenőrzés szükséges hajtincs-teszttel.

5, A hatóidő eltelte után alaposan öblítsd le és egy széles fogú fésű segítségével teljesen fésüld ki a krémet, mindvégig feszesen tartva a hajat.

6, Jól itasd fel a vizet egy törölközővel, majd tedd a hajra a használatra kész fixáló folyadékot. Használd az üveg kiöntőjét vagy önts egy tálkába és vidd fel szivaccsal.

7, A fixáló hatóideje 5-10 perc, a hajhossztól függően.

A hatóidő alatt fésüld a hajat, hogy elkerüld a hajszálak összeszövődését.

8, Ezután alaposan öblítsd ki, majd mosd meg samponnal a hajat, végül használd a kezelés utáni maszkot, hogy közömbösítse a kezelés maradványait.

Szárítsd meg a hajat.

Otthoni gondozás:

A végeredmény fenntartásához nagymértékben hozzájárul az otthoni hajápolás. A haj selymességének és természetességének megőrzéséhez használd a Cutinol Rebirth sampont és maszkot, melyet kifejezetten a vegykezelt haj ápolására fejlesztettek ki. Hajvasalóval vagy hajszárítóval történő simítás esetén pedig mindig használj hővédő terméket (pl.: Fixi Thermic)!

GALÉRIA

Oldal megosztása

Menü bezárása