Perm 6.9

Hullámosító rendszer, savas pH

Perm 6.9

A PERM 6.9 egy hullámosító rendszer, melynek savas pH értéke (6.9) gyengéd a hajszálak molekulaszerkezetéhez, lágyságot, tónust és rugalmasságot biztosít a göndör fürtöknek. Önszabályozó formulája minden hajtípushoz alkalmazható: természetes, festett, melírozott, porózus.

Hialuronsavval, kollagénnel és argininnel a természetesen hidratált hajért és a rugalmasabb fürtökért.

Egy természetes aminosavnak, a Ciszteamin-nek köszönhetően visszaállítja a haj erősségét. Az ammóniától és tioglikolsavtól mentes formula megkíméli a haj szerkezetét és hosszan tartó eredményt biztosít.

kiszerelés: 100 ml + 100 ml

• Gyorsan és egyszerűen alkalmazható a nedves hajon. A rostok folyamatosan hidratálódnak, a fürtök verhetetlen rugalmassággal rendelkeznek.
• A festett haj színét nem módosítja.
• Hosszan tartó fényt biztosít.
• A vékony szálú hajnak testet és volument, hosszan tartó hullámokat kölcsönöz.

HASZNÁLAT:

Haj diagnózis:
 
a) állapítsd meg az ügyfél hajának állapotát: nehezen hullámosítható, normál, festett vagy érzékeny. b) porozitás: nagyon, átlagosan vagy kevéssé porózus.
Vedd figyelembe a hajszál típusát és állapotát, hogy a kezeléssel a legjobb eredményt érd el.
 
Hullámosítás:
 
a) mosás: gyengéden mossd meg a hajat samponnal, majd jól öblítsd le és töröld meg egy törölközővel. b) csavarás: a nedves hajat tekerd fel a csavarókra a kívánt módon. A csavarók mérete meghatározza a hullámosítás mértékét. c) göndörítő folyadék alkalmazása (átitatás) KIZÁRÓLAG NEDVES HAJON! Egyenletesen és bőségesen alkalmazd az egész hajon, ez fontos a sikeres végeredmény eléréséhez. Megjegyzés: A haj a végek felé legyen nedvesebb, mivel a hajszál a végein porózusabb, mint a tövénél.
 
Hatóidő:
 
a hatóidő megválasztásánál vedd figyelembe: · a haj strukturáját · hőmérsékletet · kívánt göndörséget
A következő eljárást javasoljuk: · Natúr haj: kissé nedves, hatóidő: 20-25 perc. · Festett haj: nedves, hatóidő: 10-15 perc. · Vékonyszálú, érzékeny haj: nagyon nedves (nem eláztatott), hatóidő: 5-10 perc. A göndörítő folyadék alkalmazása előtt győződj meg róla, hogy a haj nedvességszintje megmaradt a felcsavarás során, mert csak így biztosítható a hidratáltság a rendkívül rugalmas végeredmény érdekében. Ellenőrizd a hatóidőt hogy a kívánt göndörséget érd el.
 
Első öblítés:
 
a hatóidő letelte után öblítsd le alaposan (kb. 5 percig langyos vízzel). Ezután jól itasd fel a vizet egy törölközővel (ne távolítsd el a csavarókat).
Ha a felesleges vizet felitattad, vidd fel a semlegesítő folyadékot (Neutraliser). Hatóidő: kb. 5 perc (nagyon hosszú hajon 10 perc).
 
Második öblítés:
 
Miután a semlegesítő (Neutraliser) hatóideje lejárt, távolítsd el a csavarókat anélkül, hogy húznád a hajat. Finoman masszírozd és öblítsd le alaposan (kb. 3 percig langyos vízzel). Öblítés után jól töröld meg.
 
Utókezelés:
 
Használj savasító maszkot (Cutinol Color Up maszk). Öblítsd le és formázd kívánság szerint.
 
Helyreállító kezelés a hullámosítás után:
 
A hullámosítás után lehetőség nyílik a haj újjáépítésére a Passport Plex használatával ugyanabban a szolgáltatásban. A göndörítés lépéseinek befejezése után töröld szárazra a hajat. Keverj össze 5ml PASSPORT1-et és 15ml PASSPORT2-t. Oszlasd el kézzel masszírozás közben a hajon. Ne használj fésűt. Hagyd hatni 5 percig, majd öblítsd le.
Megj.: Vendéged a kezelést követő 48 órában ne mosson hajat, mert fennáll a veszélye, hogy tönkreteszi a végeredményt.
 
Otthoni gondozás:
 
A végeredmény fenntartásához nagymértékben hozzájárul az otthoni hajápolás. A haj selymességének, rugalmasságának megőrzéséhez és hogy elkerüld a gubancosodást, használd a Cutinol Curly sampont és maszkot, melyet kifejezetten a göndör haj ápolására fejlesztettek ki.

GALÉRIA

Oldal megosztása