Cutinol

Egyensúly - túlzott zsírosodásra hajlamos haj és fejbőr kezelése

Cutinol Be Cool Shampoo

Cutinol, parabénmentes, EDTA mentes, SLES mentes, szinezék mentesA CUTINOL termékcsalád végtelenül finom kezeléseket nyújt a haj és a fejbőr problémáira.

Sampon zsírosodást szabályozó tulajdonsággal. Ideális az olajos fejbőr ill. a zsírosodásra hajlamos haj megtisztítására. A válogatott, természetes hatóanyagok szinergiájának köszönhetően csökkenti a túlzott mértékű faggyútermelődést.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, SLES, szinezék

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, oszlasd szét az egész fejbőrön. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. Törölközővel itasd fel a felesleges vizet, hogy a szérum hatékonyabban szívódjon fel a következő fázisban.

Egyensúly - túlzott zsírosodásra hajlamos haj és fejbőr kezelése

Cutinol Be Cool Serum

Cutinol, parabénmentes, EDTA mentes, PEG mentes, szinezék mentesIntenzív, zsírosodást szabályozó szérum, mely csökkenti a túlzott faggyútermelődést és elősegíti a hajhagymák oxigénellátását. Ideális az olajos fejbőr ill. a zsírosodásra hajlamos haj kezelésére. A hatékonyabb felszívódás érdekében 0. lépésként használd a Cutinol Zerophase-t.

Nem tartalmaz: EDTA, parabének, szinezék

kiszerelés: 100 ml

Használat:

Használat előtt felrázandó. Mosd meg a hajat CUTINOL BE COOL samponnal, majd itasd fel a vizet egy törölközővel. Soronként oszlasd el a fejbőrön a szérumot, majd enyhén masszírozd be. Ne öblítsd le. Használd kúraszerűen heti 1-2 alkalommal 6 héten keresztül. Ismételd meg a kezelést évente kétszer évaszakváltáskor. Professzionális használatra! Külsőleg!

NATURAL_TECH BE COOL KOMPLEX:

1. TIOLISINA
Aktívan ellensúlyozza a túlzott faggyú termelődést.

2. GLIKOLSAV
Hámlasztó, bőrradírozó hatású. Megtísztítja és felfrissíti a fejbőrt, leválasztva az elhalt hámsejteket.

3. AYURVÉDIKUS MIX
Természetes kivonatok keveréke, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat.

GALÉRIA

Oldal megosztása