Cutinol

Energizálás - hajhullás megelőzése, kezelése

Cutinol No Gravity Shampoo

Cutinol, parabén mentes, edta mentes, sles mentes, szinezék mentesA CUTINOL termékcsalád végtelenül finom kezeléseket nyújt a haj és a fejbőr problémáira.

Revitalizáló sampon, mely kiválóan alkalmas a vékonyszálú vagy törékeny haj megtisztítására illetve a hajhullás megelőzésére, kezelésére.

Nem tartalmaz: parabének, EDTA, SLES, szinezék

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

Használat:

Tegyél diónyi mennyiséget a nedves hajra, oszlasd szét az egész fejbőrön. Masszírozd, majd öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. Törölközővel itasd fel a felesleges vizet, hogy a szérum hatékonyabban szívódjon fel a következő fázisban.

Energizálás - hajhullás megelőzése, kezelése

Cutinol No Gravity Serum

Cutinol, parabén mentes, edta mentes, sles mentes, szinezék mentesRevitalizáló szérum a vékonyszálú haj erősítésére és a hajhullás megelőzésére, kezelésére. A hatékonyabb felszívódás érdekében 0. lépésként használd a Cutinol Zerophase-t.

Nem tartalmaz: EDTA, szinezék

kiszerelés: 11 x 8 ml

Használat:

Használat előtt rázd fel az ampulla tartalmát. Törd le az ampulla tetejét és tedd rá az applikátort. Mosd meg a hajat CUTINOL NO GRAVITY samponnal, majd itasd fel a vizet egy törölközővel. Soronként oszlasd el a fejbőrön a szérumot, majd enyhén masszírozd be. Ne öblítsd le. Használd kúraszerűen heti 1-2 alkalommal 6 héten keresztül. Ismételd meg a kezelést évente kétszer évaszakváltáskor. Professzionális használatra! Külsőleg!

NATURAL_TECH NO GRAVITY KOMPLEX:

1. MULTIVIT SHUTTLE
Panthenol, E-vitamin, F-vitamin, P-vitamin, glicerin és szorbit komplex.

2. CSODAMOGYORÓ & KOLLAGÉN
A csodamogyoró tisztít és tonizál. A kollagén testet és rugalmasságot ad.

3. AYURVÉDIKUS MIX
Természetes kivonatok keveréke, melyek táplálják és erősítik a hajszálakat.

GALÉRIA

Oldal megosztása